Шмигаль зустрівся з Нуланд: що обговорили політики

Читать на русском
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зустрівся із помічником держсекретаря США Вікторією Нуланд, щоб обговорити реалізацію антикорупційної та корпоративної реформ.
t.me/Denys_Smyhal

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів у Києві зустріч із помічником державного секретаря США у справах Європи та Євразії Вікторією Нуланд.

Про це Шмигаль розповів у Telegram.

Зростання пенсій та прожиткового мінімуму, другий етап земельної реформи: головні зміни у 2024 роціВ Україні в 2024-му виростуть пенсії, прожитковий мінімум та мінімальна зарплата. Також стартував другий етап земельної реформи, а в липні набуде чинності закон про криміналізацію контрабанди.

За його словами, вони разом із Нуландом обговорили реалізацію реформ, зокрема антикорупційну та корпоративну, а також скоординували нашу роботу перед багатосторонньою координаційною платформою донорів, яка відбудеться в лютому.

«Тісно співпрацюємо зі США та міжнародними фінансовими установами для залучення необхідної фінансової підтримки. Обговорили реалізацію реформ, зокрема антикорупційну та корпоративну. Пані Нуланд відзначила прогрес України в цих питаннях», - написав прем'єр.

Шмигаль також подякував уряду США за допомогу.

Зазначимо, глава МЗС України Дмитро Кулеба сьогодні обговорив з Нуланд розширення співпраці оборонних індустрій, використання заморожених активів, формулу миру.

Нагадаємо, Вікторія Нуланд прибула з візитом до Києва вранці 31 січня. У грудні Україну відвідав помічник держсекретаря США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: