У Дніпрі сталася пожежа у будинку, загинули жінка та троє дітей

Читать на русском
Сьогодні вночі спалахнув житловий будинок у Дніпрі. Із задимленої оселі вогнеборці винесли непритомну жінку та трьох дітей.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У Дніпрі внаслідок пожежі у приватному будинку, що сталася сьогодні вночі, загинуло четверо людей, серед них троє дітей.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Телеграмі.

Згідно з даними рятувальників, загорання в житловому будинку сталося сьогодні вночі. Горіло домашнє майно на площі 15 кв.м.

«21 січня о 00:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання житлового будинку, розташованого на вулиці Червоної Рути Індустріального району міста Дніпро. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що всередині приватного житлового будинку горить домашнє майно на площі 15 кв.м», - йдеться у повідомленні.

Після проведення реанімаційних заходів медики констатували смерть жінки, 1983 року народження, хлопчика, 2018 року народження, та двох дівчаток – 2017 та 2021 років народження.

Про причини пожежі наразі не повідомляється.

Нагадаємо, вночі також сталася пожежа у порту Усть-Луга Ленінградської області росії – перед тим пролунали вибухи.

Раніше ми повідомляли, що пожежа в київському ТРЦ «Космополит» у суботу, 13 січня, внаслідок якої постраждало троє людей, виникла через умисний підпал, який здійснив 7-річний хлопчик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: