Військові фіксують зменшення числа атак рф під Авдіївкою, ворог перегруповується – речник ЗСУ

Читать на русском
Окупанти зменшили кількість своїх атак та знизили активність авіації на Авдіївському напрямку. У ЗСУ очікують, що ворог проводить перегрупування для продовження штурмів.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російські окупаційні війська зменшили кількість своїх атак та знизили активність авіації на Авдіївському напрямку.

Про це повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

Українські бійці показали один із найбільших штурмів АвдіївкиУкраїнські бійці опублікували кадри одного з найбільших ворожих штурмів Авдіївки, який відбувся наприкінці жовтня минулого року.

За його словами, такі дії не означають, що окупанти відмовилися від захоплення Авдіївки. Швидше за все, росіяни перегруповуються для продовження штурмів.

«Станом на 6:00 21 січня ворог протягом двох діб уже не завдавав у нашій операційній зоні авіаударів. Втім, учора дещо збільшив активність артилерії – зафіксовано 703 артилерійські обстріли. Також минулої доби було менше боєзіткнень - всього 30 і застосування FPV-дронів. Але ворог перегруповується, ми готуємося до збільшення його активності», – сказав Штупун.

Він додав, що окупанти продовжують концентрувати основні зусилля біля Авдіївки, Невельського та Первомайського. Загалом протягом доби на Авдіївському напрямку українські воїни відбили 23 атаки військ рф.

Нагадаємо, нещодавно у ЗСУ розповіли, скільки бійців російські війська тримають під Авдіївкою.

У Силах оборони також повідомили про зміну тактики ворожої армії у районі Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: