Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано більше 70 прильотів по області

Читать на русском
Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманська, Середино-Будська громади.
фото: ТСН

За добу вівторка, 26 вересня, російські окупаційні війська обстріляли 5 громад Сумської області, зафіксовано 70 вибухів.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації на сторінці у Телеграмі.

«Протягом дня росіяни здійснили 15 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 70 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманська, Середино-Будська громади», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у Білопільській громадій був один вибух внаслідок мінометного обстрілу, також здійснено обстріл дронами-камікадзе «FPV» (5 вибухів).

У Есманській громаді один вибух внаслідок влучання дрона-камікадзе «FPV», а також три вибухи внаслідок мінометного обстрілу.

Великописарівську громаду обстріляли зі ствольної артилерії (6 вибухів) та міномета (5 вибухів). Крім того, літак з території росії здійснив пуск 10 ракет типу НУРС.

По Краснопільській громаді з території країни-агресора гелікоптер здійснив пуск ракети типу НУРС. Також зафіксовані обстріли з артилерії (16 вибухів) та мінометів (11 вибухів).

При цьому, Середино-Будську громаду росіяни обстріляли з міномету (11 вибухів).

Нагадаємо, російські військовослужбовці вчергове обстріляли місто Вовчанськ. За попередніми даними, обстріл здійснювався за артилерії.

Також увечері 26 вересня авіація рф вдарила по медичному закладу в Бериславі Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: