На Херсонщині за добу через обстріли загинули двоє людей і є поранені

Читать на русском
Війська рф потрапили в житлові квартали населених пунктів області, територію та будівлі медичного та навчальних закладів.
фото Херсонська ОВА

У Херсонській області внаслідок обстрілів минулої доби загинули двоє людей, ще 11 отримали поранення.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

Окупанти завдали авіаційного удару по Бериславу на Херсонщині (оновлено)У неділю, 24 вересня, війська російської федерації завдали авіаційного удару по Бериславу, що у Херсонській області.

«За минулу добу противник здійснив 87 обстрілів, випустивши 497 снарядів з мінометів, артилерії, Градів, танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 23 снаряди. Через російську агресію 2 людини загинули, ще 11 - дістали поранення», – написав він.

За словами Прокудіна, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлі медичного та навчальних закладів, церкву, об'єкт критичної інфраструктури в Бериславському районі; територію та споруди заводів у Херсоні.

«Сьогодні о 01:00 ворог обстріляв Херсон. Пошкоджено будівлю навчального закладу. Близько 05:00 армія рф вдарила з авіації по населених пунктах - Ольгівка та Львове. Близько 05:00 армія рф вдарила з авіації по населених пунктах - Ольгівка та Львове», – додав він.

Нагадаємо, 24 вересня війська рф скинули на Херсон дві авіабомби. У Херсонській ГВА розповіли, скільки людей постраждало внаслідок сьогоднішніх обстрілів міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: