У Міноборони розповіли, від чого залежатимуть темпи мобілізації в Україні

Читать на русском
Військове керівництво поки не коригувало мобілізаційний план, проте ситуація може змінитися. Все залежатиме від того, які виклики стоятимуть перед країною найближчим часом, повідомив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.
Фото: malyn.media

Військове керівництво поки що не коригувало мобілізаційний план, проте ситуація може змінитися. Все залежатиме від того, які виклики стоятимуть перед країною найближчим часом.

Про це повідомив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк у коментарі телеканалу «Ми - Україна».

Мобілізація-2023: які нововведення підготувала владаМобілізація в Україні 2023 – які зміни вже прийняла чи анонсувала влада. Перевірка рішень ВЛК, розширення списку тих, хто підлягає мобілізації, скасування відстрочки для деяких студентів.

За його словами, темпи мобілізації залежатимуть від двох факторів.

«Ми робимо все для того, щоб не збільшувати темпи, але ви самі розумієте, що все залежить від агресора та ситуації, яка складеться на фронті», - сказав Павлюк.

Представник Міноборони також нагадав, що захист держави – обов'язок кожного чоловіка, і тому всі військовозобов'язані мають бути готовими до виконання відповідних завдань.

Нагадаємо, наприкінці серпня Міноборони розширило перелік осіб, які підлягають мобілізації.

Також варто зазначити, що з жовтня набирає чинності закон, який стосується взяття жінок на військовий облік. З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, хто і навіщо має йти до ТЦК із жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: