Бачимо, які напрямки тиску на росію мають бути посилені – звернення Зеленського

Читать на русском
Українська влада чітко вбачає, які напрями тиску на росію мають бути посилені, щоб терористичні можливості країни-окупанта не зростали. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні до нації.
Фото: Офіс президента України

Українська влада чітко бачить, які напрями тиску на росію мають бути посилені, щоб терористичні можливості країни-окупанта не зростали.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні до нації.

«Санкцій – замало. Буде більше. Наших власних українських дій проти держави-терориста також буде більше. Поки триватиме агресія росії, мають відчуватися й втрати росії», – наголосив глава держави.

Зеленський додав, що Україна обов'язково працюватиме з партнерами, щоби закінчити війну на українських умовах на основі Формули миру.

Головне із вечірнього звернення президента:

  • Провів Ставку. Декілька основних питань. Перше – конкретна ситуація фронті, наші наступальні дії, оборонні операції. Друге – забезпечення снарядами. Це тематика, якою займаємось щодня. Постачання від партнерів. Пошук нових можливостей у світі та поступове збільшення обсягів українського виробництва.

  • Сьогодні, до речі, окрім доповідей на Ставці, була й окрема нарада із Мінстратегпромом. Була на Ставці і окрема змістовна доповідь розвідки щодо ситуації в російському ВПК.

  • Зустрівся з головою Національної ради Австрії – він був із візитом до України. Докладно обговорили наші зусилля, щоб світова більшість приєдналася до реалізації Формули миру. Обговорили наш європейський рух. Поінформував про реалізацію України семи рекомендацій Єврокомісії. І ми дуже сподіваємось на подальшу підтримку Австрією української європейської інтеграції.

  • Ще одне. Кожної доби російські терористи б'ють по наших містах та селах ракетами та «шахедами». І незмінно наші рятувальники, наші поліцейські, лікарі, волонтери, комунальники – усі екстрені служби працюють 24/7, щоб допомогти людям та зберегти нашу інфраструктуру. Подякував співробітникам ДСНС, поліції, лікарям, волонтерам, які відзначилися цими тижнями в Одеській, Полтавській та Черкаській областях.

«Дякую всім, хто невтомно працює заради людей. Хтось виконує свою роботу – таку, яка допомагає всій державі виконувати свою роботу», – резюмував Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні президент підписав закон про поновлення звітності партій.

Раніше ми розповідали, що Зеленський за час повномасштабної війни відвідав 23 країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: