Крим нашпигований ППО та вона не може впоратися із західними ракетами – Ігнат

Читать на русском
Крим нашпигований російськими системами протиповітряної оборони. Та вони не справляються з західними ракетами.
mil in ua

Крим нашпигований російськими системами протиповітряної оборони. Та вони не справляються з західними ракетами.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в етері телемарафону.

Останні результати ударів по тимчасово окупованому півострову демонструють, наскільки потрібними і дієвими для України зараз є крилаті ракети партнерів. Адже попри те, що Крим нашпигований російськими системами протиповітряної оборони, вони не справляються із західною зброєю.

Ігнат висловив впевненість, що Україна зможе отримати далекобійні ракети ATACMS від США та що Німеччина передасть свої Taurus.

«Тепер у нас є така ж зброя і ще краща. Противник не може збивати ці ракети, попри те, що у них є «супер ППО». Так, якась кількість, може, і збивається, але, як ми бачимо, ракети долітають. Крим, який нашпигований засобами ППО, не може впоратися з крилатими ракетами західного виробництва», – додав речник.

Нагадаємо, 22 вересня в окупованому Севастополі заявили про ракетний удар по штабу флоту рф. Російські Telegram-канали писали, що по півострові вдарили ракетами Storm Shadow.

У суботу, 23 вересня, у ССО заявили, що навели ракети на штаб флоту рф під час наради керівників. Того ж дня у мережі з’явилися перші супутникові знімки штабу після удару.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: