ЗСУ під час штурмових дій оволоділи Андріївкою – Генштаб

Читать на русском
У Генштабі повідомили, що українські військові під час штурмових дій оволоділи Андріївкою Донецької області та закріплюються на досягнутих рубежах.
weukraine.tv

Сили оборони України в ході штурмових дій оволоділи Андріївкою Донецької області та закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Контрнаступ України продовжиться і взимку – БудановКонтрнаступ України проти російських загарбників триватиме і після настання холодної та вологої погоди, навіть якщо боротися стане важче.

«В зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Бахмутському напрямку противник не полишає спроб прорвати оборону Збройних Сил України в районі Богданівки. В свою чергу Сили оборони в ході наступальних дій мали частковий успіх в районі Кліщіївки. В ході штурмових дій оволоділи Андріївкою Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора увечері заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила про звільнення Андріївки. Після спростування від військових вона відредагувала свій пост, написавши, що ситуація там «дуже складна та мінлива».

Пізніше Маляр пояснила, що стався «комунікаційний збій» між першоджерелами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: