У Міноборони рф вигадали причину для ракетного удару по Одесі

Читать на русском
У Міноборони російської федерації відреагували на обстріл Одеси у ніч проти 23 липня. Вони заявили, що попали по об'єктах, де готувалися терористичні акти проти рф.
t.me/V_Zelenskiy_official

У Міноборони російської федерації відреагували на обстріл Одеси у ніч проти 23 липня. Вони заявили, що попали по об'єктах, де «готувалися терористичні акти проти рф».

Про це повідомляє відомство країни-окупанта у Telegram.

Росіяни заявили, що сьогодні вночі завдали удару «високоточною зброєю великої дальності морського та повітряного базування по об'єктах, де готувалися терористичні акти проти рф із застосуванням безекіпажних катерів, а також місця їх виготовлення в районі Одеси».

До того ж на цих об'єктах нібито були іноземні найманці. Окупанти стверджують, що усі сплановані до удару цілі були знищені.

При цьому в Міноборони повідомили, що інформація про влучання у Спасо-Преображенський собор в Одесі нібито не відповідає дійсності.

«Найбільш імовірною причиною його руйнування стало падіння української зенітної керованої ракети внаслідок безграмотних дій операторів комплексів ППО, які ЗСУ навмисно мають у своєму розпорядженні в житлових кварталах населених пунктів, у тому числі в Одесі», – стверднуть загарбники.

Нагадаємо, російські війська завдали комбінованого ракетного удару по Одесі. Терористи застосували щонайменше 5 типів ракет всіх видів базування. В Одеській ОВА розповіли про наслідки ворожої атаки, а у Повітряних силах повідомили, скільки цілей вдалося знищити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: