Рф вивела у Чорне море два ракетоносії «Калібрів»

Читать на русском
У суботу, 17 червня, росія вивела у Чорне море два ракетоносії. Загальний залп може становити близько 16 крилатих ракет Калібр.
Скріншот з відео

У суботу, 17 червня, росія вивела у Чорне море два ракетоносії. Загальний залп може становити близько 16 крилатих ракет «Калібр».

Про це повідомляють Військово-Морські Сили ЗСУ у Telegram.

У суботу зранку, 17 червня, стало відомо, що російська федерація вивела на бойове чергування у Чорне море п'ять кораблів. Серед них два ракетоносії. За інформацією український військових, максимальний залп ворожих кораблів може становити 16 крилатих ракет типу «Калібр».

Крім того, в Азовському морі окупанти тримають один корабель, а в Середземному – вісім. Сере них один носій ракет, залп якого становить 16 ракет «Калібр».

Нагадаємо, ніч проти суботи, 17 червня, у низці областей України пролунав сигнал повітряної тривоги. Моніторингові групи попереджали про можливість застосування балістичного озброєння.

Тоді як вчора, 16 червня, росіяни обстріляли Київську область ракетами. Внаслідок удару постраждали люди, а також були пошкоджені приватні будинки.

Також повідомлялося, що Повітряні сили ЗСУ тепер оповіщатимуть населення про пуски російських ракет і напрямки повітряних атак ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: