Резніков вважає, що росія може готувати новий «жест доброї волі»

Читать на русском
На думку Резнікова, на тлі поразок на полі бою росія може зробити черговий жест доброї волі. Наприклад, під приводом серйозної катастрофи на своїй території.
Reuters

Росія може здійснити черговий «жест доброї волі» та закінчити активні бойові дії в Україні під приводом техногенної катастрофи на території своєї країни.

Таку думку міністр оборони Олексій Резніков висловив в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

Які події та заяви свідчать про невідворотність контрнаступу УкраїниУкраїна готується до контрнаступу – які події та заяви керівництва говорять про його невідворотність.

«Якщо вже поспостерігати за низкою публічних висловлювань на російських ресурсах, то можна побачити, що вже лунають фрази, мовляв: «Треба, напевно, закінчувати «СВО», «треба переходити до оборони», «треба утримати наші «новоприбулі» території». Адже в разі чергового успіху української армії, який є абсолютно очікуваним і для них, потрібно зрозуміти, як «продавати» у себе всередині, як подавати це народу? У них же теж перегріті були очікування: Київ за три дні і «СВО» за три тижні. І хоча пропаганда в рф працює прекрасно, але з кожним разом усе складніше», – сказав Резніков.

За його словами, у кремлі шукають варіанти можливих сценаріїв для виправдання успіхів української армії перед суспільством.

«Це не мій прогноз, а міркування, але все ж таки я не здивуюся, якщо в них з'явиться в сценарії якась проблема, серйозного катастрофічного виду, техногенного, на території росії. Скажімо, щось станеться з електростанцією, гідроелектростанцією, АЕС, з'являться ризики для населення, і це потребуватиме негайної уваги уряду, акумуляції ресурсів, зокрема солдатів. І так вони нібито зможуть пояснити людям, чому закінчують активні бойові дії в Україні. Тобто їм доведеться озвучити «жест доброї волі» під виглядом якогось катаклізму на території рф», – розмірковує міністр.

Нагадаємо, у березні володимир путін заявив, що мирний план Китаю може стати основою для припинення війни.

Тоді ж міністр оборони Сергій Шойгу натякнув на готовність росії до переговорів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: