Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано майже 140 «прильотів»

Читать на русском
Протягом дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордонних громад. Загалом за день у Сумській області зафіксовано 139 прильотів.
Ілюстративне фотоarmyinform

Протягом понеділка, 1 травня, російські окупанти обстріляли чотири громади Сумської області. Також в регіоні трактор наїхав на міну.

Про це повідомляє прес-служба Сумської ОВА в Telegram.

Протягом дня росіяни здійснили 14 обстрілів прикордонних громад. Загалом за день у Сумській області зафіксовано 139 «прильотів».

Зазначається, що окупанти завдали ударів по:

  • території Білопільської громади з мінометів, ствольної артилерії та АГС;
  • території Шалигинської громади з АГС. Також росіяни скинули вісім мін на територію громади;
  • Юнаківську громаду з міномета;
  • Середино-Будські громаду з міномета.

Як повідомляється, внаслідок обстрілів постраждалих немає. Але на жаль, є поранення мирного жителя через недотримання мінної безпеки. Близько 13:00 у Середино-Будській громаді Шосткинського району під час роботи в полі на міні підірвався трактор.

«Тракторист заїхав на поле, проігнорувавши таблички «Міни». Унаслідок підриву тракторист отримав поранення нижніх і верхніх кінцівок. Пораненому надано первинну медичну допомогу та доправлено до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, рашисти атакували Павлоградський район у ніч проти 1 травня. Українській ППО вдалося збити сім ракет, що летіли на Дніпропетровщину, проте деякі з них потрапили в ціль.

Також сьогодні російські окупаційні війська обстріляли Чернігівську область та поцілили в освітній заклад, загинула дитина.

Окрім цього, російські військові нанесли авіаудари по Гуляйполю Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: