Українські військові атакували росіян та їх військову техніку на Кінбурнській косі

Читать на русском
По району зосередження росіян та техніки на Лівобережжі було ліквідовано щонайменше 18 окупантів, 3 одиниці озброєння та військової техніки.
Ілюстративне фото

Українські захисники знищили реактивну систему залпового вогню, артилерійську гармату та склад боєприпасів російських окупантів на Кінбурнській косі у Миколаївській області.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Фейсбуці.

«Ефективна робота наших ракетно-артилерійських підрозділів шляхом нанесення точних вивірених ударів по вогневих позиціях ворога на Кінбурнській косі викреслила з використання одну артилерійську гармату та реактивну систему залпового вогню. Урочистим феєрверком відгукнувся і склад боєприпасів, що окупанти тримали на косі», - сказано у повідомленні.

Бої на Кінбурнській косі: у ЗСУ пояснили складність ситуаціїКінбурнська коса має географічну особливість: це піщаний намив, тому населені пункти там є місцями, де ворогові більш-менш зручно розташовуватися.

Як зазначають військові, що у ході відпрацювання, зокрема й за підтримки авіації Повітряних сил, по району зосередження росіян та техніки на Лівобережжі було ліквідовано щонайменше 18 окупантів, 3 одиниці озброєння та військової техніки. При цьому, остаточні результати ще дорозвідуються.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська продовжують стягувати озброєння на Кінбурнську косу. На початку лютого українським захисникам вдалося розбити один з опорних пунктів ворога.

Також станом на неділю, 5 березня 2023 року, Сили оборони України ліквідували близько 153 120 російських військових, при цьому за останню добу – 930 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: