Зеленський прибув до Брюсселя, очікується його виступ у Європарламенті

Читать на русском

Президент України Володимир Зеленський зранку 9 лютого прибув до Брюсселя. Сьогодні він виступить у Європарламенті та відвідає саміт ЄС.

Президент України Володимир Зеленський зранку 9 лютого прибув до Брюсселя. Сьогодні він виступить у Європарламенті та відвідає саміт ЄС.

Про прибуття Зеленського до Брюсселя повідомила голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн.

Зеленський зустрівся з Макроном і ШольцемУ Франції президент України Володимир Зеленський зустрінеться з президентом Еммануелем Макроном та канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

«Ласкаво просимо до Брюсселя, дорогий Володимире Зеленський. Серце європейської сім'ї, до якої належить Україна. Ми підтримуватимемо Україну на кожному кроці на шляху до нашого Союзу», – написала вона та опублікувала фото з аеропорту.

У той же час, президент Європейського парламенту Роберта Метсола офіційно повідомила, що Володимир Зеленський сьогодні відвідає Європарламент.

«Історичний день для Європи. З гордістю повідомляю, що Президент України Володимир Зеленський буде у Європарламенті сьогодні вранці. Щоб звернутися до людей Європи із Дому європейської демократії», – написала вона у Twitter.

Також не виключено, що Зеленський сьогодні дасть пресконференцію.

Нагадаємо, напередодні журналісти та ЗМІ анонсували, що Зеленський виступить у Європарламенті та відвідає саміт ЄС.

8 лютого Зеленський був із візитом у Великій Британії та також виступив перед британским парламентом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: