На захопленому росіянами заводі Гідромаш у Мелітополі вибухи лунали кілька годин – мер міста

Читать на русском
Гуркіт тривав декілька годин, запальна хвиля вибила шибки сусідніх будинків, а дим над заводом клубився навіть вранці.
Ілюстративне фото

Мер Мелітополя Запорізької області Іван Федоров розщповів подробиці нічних вибухів. Вони лунали на окупованому росіянами заводі Гідромаш.

Про це міський голова повідомляє у Telegram.

«Надто гучно було на захопленому рашистами заводі Гідромаш, де вони розмістили чергову військову базу», - йдеться у його повідомленні.

Як зазначається, гуркіт тривав декілька годин, запальна хвиля вибила шибки сусідніх будинків, а дим над заводом клубився навіть вранці.

Нагадаємо, що в ніч на 8 січня у тимчасово окупованому росіянами Мелітополі прогриміла серія дуже потужних вибухів. Повідомлялося, що були вражені якісь важливі об'єкти російських терористів.

Раніше ми повідомляли, що у тимчасово окупованому Мелітополі окупаційна адміністрація запустила бот у Telegram для пошуку членів українського підпілля. Російські терористи страшенно бояться партизанів і намагаються їм протидіяти.

Україна нарощує зусилля з ізоляції та послаблення російських сил у стратегічно важливому місті Мелітополі у Запорізькій області. Це відбувається напередодні того, що, як багато хто очікує, стане наступною великою фазою війни – українським наступом на півдні.

Також російські терористи ввечері 7 січня, в день Різдва, завдали ракетного удару по Запоріжжю. Місцеві жителі повідомили про більш ніж десять вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: