У Чернівцях у житловому будинку стався вибух, загинула дитина

Читать на русском

У понеділок, 12 грудня, в житловому будинку у Чернівцях пролунав потужний вибух - постраждало двоє дорослих та дві дитини, одна з яких згодом померла від отриманих травм.

У понеділок, 12 грудня, в житловому будинку у Чернівцях пролунав потужний вибух – постраждало двоє дорослих та дві дитини, одна з яких згодом померла від отриманих травм.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

«Вранці 12 грудня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про вибух газу в житловому будинку на вул. Слобідській у місті Чернівці», – йдеться у повідомленні.

Вже на місці стало відомо, що внаслідок витоку газу з газового котла у приміщенні кухні стався вибух.

«Внаслідок вибуху було травмовано 4 особи – 2 дорослих та 2 дітей. Рятувальники, які прибули на виклик, витягли з-під завалів хлопця, 2007 року народження, і передали його медикам. Під час проведення реанімаційних заходів він помер у кареті швидкої», – додали в ДСНС.

Трьох травмованих направили до лікарні. Обставини події наразі з'ясовуються.

Раніше рятувальники повідомляли про те, що в Україні зросла кількість пожеж через неправильне використання газових пальників, які люди використовують для нагрівання води та приготування їжі під час відключення світла.

На Волині у суботу, 10 грудня, у багатоквартирному будинку вибухнули 2 туристичні балони. У квартирі перебувала жінка з двома дітьми. Вона зазнала незначних опіків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: