Окупанти знову били по Харкову та Миколаєву: що відомо

Читать на русском
У Миколаїв прилетіло не менше десятка ворожих снарядів, а в Харкові російські окупанти обстріляли передмістя та один з районів міста
Ілюстративне фотоTelegram

Російські окупаційні війська в ніч на 20 серпня знову обстрілювали Харків та Миколаїв. Є руйнування в місцях влучень, поки що обійшлося без жертв і постраждалих.

Так, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич вночі написав про те, що в місті гримлять потужні вибухи. Також він повідомив про те, що в самому Миколаєві та області оголошена повітряна тривога. Місцеві канали повідомили про щонайменше 10 вибухів у місті.

Міський голова Харкова Ігор Терехов також написав про те, що Харків опинився під черговим обстрілом.

«Прильоти ракет по об'єктах критичної інфраструктури в Немишлянському районі та в передмісті Харкова. Попередньо без жертв і постраждалих» - повідомив він.

Нагадаємо, рф завдала ракетного удару по гуртожитку в Салтівському районі увечері 17 серпня. Вранці 18 серпня одна з ракет потрапила в гуртожиток в Слобідському районі.

Харківські рятувальники 18 серпня весь день розбирали завали гуртожитків у Салтівському та Слобідському районах. З-під зруйнованих будівель діставали загиблих і поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: