Росіянам не вдається просунутися на Слов'янському та Бахмутському напрямках – Генштаб

Читать на русском
Війська рф штурмували позиції ЗСУ на Слов'янському та Бахмутському напрямах, але отримали потужну відсіч та змушені були відступити.

Війська рф штурмували позиції ЗСУ на Слов'янському та Бахмутському напрямах, але отримали потужну відсіч та змушені були відступити.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ в неділю, 17 липня.

На Харківському напрямку ворог намагається утримати зайняті рубежі. Окупанти завдали авіаударів неподалік від Прудянки та Верхнього Салтова.

На Донецькому напрямку противник продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах встановлення контролю над містом Сіверськ та просування у напрямку міста Бахмут.

На Слов'янському напрямку окупанти вели штурмові дії поблизу Григорівки, які наші воїни швидко придушили. Окупанти із втратами відійшли.

На Бахмутському напрямі недолугі дії ворога знову завершилися провалом і втратами особового складу.

Окупанти намагалися покращити тактичне становище у районах населених пунктів Михайлівка, Павлівка та Новомихайлівка. Отримали відсіч і безславно вдалися до втечі.

На Південнобузькому напрямку ворог завдав ракетних ударів по Миколаєву. Триває повітряна розвідка безпілотними літальними апаратами. Висока загроза подальших ракетних ударів по критичній інфраструктурі регіону.

Нагадаємо, на Київщині виявили понад 1300 тіл цивільних, убитих військовими Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: