В окупованій Новій Каховці ЗСУ потужним ударом знищили склад боєприпасів росіян

Читать на русском
Українські військові знищили у тимчасово окупованій росіянами Новій Каховці склад боєприпасів російських окупантів.
скріншот

У тимчасово окупованій росіянами Новій Каховці на Херсонщині у понеділок ввечері пролунали кілька потужних вибухів. Українські військові знищили у місті склад боєприпасів російських окупантів.

Про це заступник голови МВС Антон Геращенко повідомляє у соцмережі, а також це підтверджує радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

«У людей вилітають вікна, але вони все одно радіють... Тому що це означає, що ЗСУ близько», — зазначив Хлань.

«Нова Каховка прямо зараз. До речі, коли ми кажемо, маріупольці - евакуюйтесь, то це аби мешканці поруч зі складами БК не потрапили під такий салют. Бо відплата вже поруч», - написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

При цьому, у соцмережах повідомляється, що ЗСУ знищили склад боєприпасів росіян системою HIMARS.

Нагадаємо, що українські військові в неділю, 10 липня, вдарили по військовій базі окупантів на території тимчасово окупованого Херсону.

У понеділок, 11 липня, стало відомо, що ЗСУ відбили ще один населений пункт на Херсонщині.

Раніше Ірина Верещук закликала мешканців тимчасово окупованих територій негайно евакуюватись. Насамперед з Херсонської та Запорізької областей на півдні. Це потрібно для того, щоб не заважати роботі ЗСУ щодо деокупації.

Також Зеленський офіційно віддав наказ українським військовим деокупувати південні райони, які мають життєво важливе значення для економіки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: