Атака на дев'яти напрямках: Залужний прокоментував ситуацію на Луганщині

Читать на русском
З метою витіснення українських військ ворог застосовує авіацію, реактивні системи залпового вогню, артилерію.
Chas.News

Станом на 112-й день війни триває запекла боротьба за Луганську область. Окупаційні війська зосередили на півночі області свої основні ударні сили і намагаються атакувати одночасно на девʼяти напрямках.

Про це повідомляє головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Згідно з його словами, наступ ведеться з півдня на північ на напрямках Попасна-Комишуваха і далі на Лисичанськ, Попасна-Миколаївка, Попасна-Берестове.

З півночі на південь на напрямках Богородичне-Словʼянськ, Ізюм-Словʼянськ, нижче - Попасна-Світлодарськ.

Чисельність військ рф в Україні збільшилась, бої за Сєвєродонецьк тривають – ГенштабУгруповання окупаційних військ було збільшено на одну батальйонну тактичну групу зі складу 138-ї окремої мотострілецької бригади Західного військового округу.

Зі сходу на захід у напрямку Сєвєродонецьк-Лисичанськ, а також на напрямках Сєвєродонецьк-Метьолкіне, Тошківка-Комишуваха.

Водночас, з метою витіснення українських військ ворог застосовує авіацію, реактивні системи залпового вогню, артилерію.

«Сєвєродонецьк - це ключова точка в системі оборонної операції Луганської області. Місто не може розглядатися ніяк інакше», - заявив Залужний.

Нагадаємо, що на Донбасі війська росії посилюються для штурму Сєверодонецька, а ЗСУ вдалося розбити супротивника в районі Берестового під Бахмутом.

Раніше стало відомо, що росіяни контролюють 70 відсотків Сєверодонецька.

Окрім цього, російські війська ввечері 15 червня обстріляли місто Покровськ Донецької області. Людей закликають евакуюватися.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: