Президент розповів, що буде в Україні із посівною кампанією

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні розпочнуть посівну кампанію на всіх територіях, де це можливо в умовах війни.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні розпочнуть посівну кампанію на всіх територіях, де це можливо в умовах війни.

Про це він повідомив у своєму зверненні у п'ятницю, 11 березня.

«Отримаєте потужну санкційну відповідь»: Зеленський про можливе застосування хімзброї РФПрезидент України Володимир Зеленський застеріг Росію від можливого застосування хімічної зброї. Він заявив, що Москва отримає потужну санкційну відповідь.

«Сьогодні вранці на щоденній селекторній нараді мені поставили питання. Логічне. Зважаючи на весну. Що з посівною? Як її починати – і особливо у тих районах, які тимчасово окуповані? Моя відповідь дуже проста: на всій нашій землі, що б там не було, ми маємо цієї весни, як і будь-якої весни, зробити повноцінну посівну кампанію. Авжеж, настільки, наскільки це можливо. Все залежить від людей і ситуації. Бо це – про життя. Життя важливіше. Про наше життя. Про наші мрії. Про наше майбутнє. А отже, і про нашу перемогу», - сказав Зеленський.

Він також закликав «робити на своєму місці все, що можеш, щоб отримати результат, на який ми всі заслуговуємо... Щоб здобути перемогу».

Нагадаємо, Зеленський у своєму зверненні 11 березня також заявив, що Україна стоїть проти нападу Росії вчетверо довше, ніж на це розраховував президент РФ Путін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: