Два роки роботи ОПУ: як команда Зеленського виконує обіцянки

Читать на русском

«Слово і діло» продовжує стежити, як президент Володимир Зеленський і його команда виконують обіцянки. За два роки роботи керівники Офісу президента України виконали 69 зобов'язань, провалили – 37, в процесі виконання зараз 68.

З 20 квітня до 20 травня керівники ОПУ дали 3 нових обіцянки і одну провалили. Виконаних зобов'язань за місяць немає. Усі їхні обіцянки можна подивитися тут.

Провалена обіцянка належить заступнику керівника ОПУ Кирилу Тимошенку – до травня завершити будівельно-ремонтні роботи в 200 приймальних відділеннях. За інформацією Міністерства розвитку громад і територій, до кінця квітня були завершені будівельні роботи в 154 приймальних відділеннях по всій Україні. Загальна будівельна готовність становила 95%. Зважаючи на те, що все закінчити не встигли – не виконано.

Також Тимошенко пообіцяв протягом декількох місяців встановити комплекс зважування в русі на відремонтованому мосту через Хаджибейський лиман.

Заступниця керівника ОПУ Юлія Соколовська дала обіцянку запровадити реабілітаційний модуль в електронній системі охорони здоров'я. Зробити це вона пообіцяла «зовсім скоро».

Олег Татаров, своєю чергою, пообіцяв розробити законопроєкт про внесення змін до КПК, зокрема для спрощення розслідування злочинів «по гарячих слідах». «Президент розуміє цю проблематику. Ми зосередили увагу на ній – і буде запропоновано внесення змін до КПК, зокрема щодо спрощення розслідування злочинів по гарячих слідах, спрощення та ініціювання негласних слідчих розшукових дій, тимчасового доступу до речей і документів у випадках вчинення резонансних злочинів», – розповів чиновник.

Нагадаємо, раніше «Слово і діло» писало, як за два роки трансформувалася команда Офісу президента і як колишній і чинний склад ОПУ виконував обіцянки.

Також ми зібрали топ виконаних і провалених обіцянок президента Володимира Зеленського за два роки на посаді.

Про що Зеленський говорив під час вчорашньої пресконференції, можна почитати тут.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: