У Волинській області посилюють карантин

Читать на русском
Регіональна комісія з питань ТЕБ ​​та НС вирішила посилити карантинні заходи у Волинській області. Додаткові обмеження впроваджуються з понеділка, 22 червня.
Фото РБК

Регіональна комісія з питань ТЕБ ​​та НС вирішила посилити карантинні заходи у Волинській області. Додаткові обмеження впроваджуються з понеділка, 22 червня.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Так, відсьогодні на території області посилюються заходи шляхом заборони:

  • робота закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо), торгово-розважальних центрів (крім розташованих в них магазинів), діяльність установ, що надають послуги з розміщення, установ розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури;

  • здійснення регулярних і нерегулярних пасажирських перевезень в міжобласному сполученні;

  • проведення релігійних заходів за участю понад десяти осіб;

  • роботи дошкільних навчальних закладів.

Водночас дозволена робота закладів громадського харчування на літніх майданчиках, в тому числі під тентами, на верандах, за умови дотримання відстані не менше 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більше чотирьох клієнтів за одним столиком (без урахування дітей до 14 років).

Також дозволяється діяльність з надання послуг щодо здійснення адресної доставки замовлень і замовлень на винос за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (включаючи захист особи, очей, рук) і використання відвідувачами, окрім часу прийому їжі, респіраторів або захисних масок.

Крім того, в окремих районах, де виявлені спалахи COVID-19, вживатимуть додаткових заходів для недопущення поширення інфекції. Серед таких районів - Ратнівський та Камінь-Каширський.

Нагадаємо, Київ і Вінницька область готові до пом'якшення карантину за новими показниками.

Також відзначимо, Зеленський пообіцяв оплатити штраф за порушення карантину в Хмельницькому.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: