НАБУ повідомило про підозру ще одному екснардепу

Читать на русском
НАБУ повідомило колишньому депутату Верховної ради і раднику мера Києва Дмитру Білоцерківцю про підозру в декларуванні недостовірної інформації.

Національне антикорупційне бюро повідомило колишньому депутату Верховної ради і раднику мера Києва Дмитру Білоцерківцю про підозру в декларуванні недостовірної інформації.

Про це ексдепутат написав на своїй сторінці в Facebook.

«Мені видали підозру щодо недостовірної інформації в декларуванні. Підозра стосується того, що мій новонароджений син і моя дружина періодично перебували у моєї матері з метою нагляду за дитиною, а я це не вказав в декларації. Як один з елементів доказової бази виступають адреси доставки памперсів», - повідомив він.

Радник мера зазначив, що перевірка Національного агентства по запобіганню корупції не виявила порушень в його е-декларації.

Він назвав вручення підозри елементом політичного переслідування і тиску на мера Києва Віталія Кличка.

Нагадаємо, суд зобов'язав НАБУ відкрити справу стосовно Кличка.

Раніше Окружний адміністративний суд Києва прийняв до розгляду позов мера Віталія Кличка до кабміну України і прем'єра Олексія Гончарука через їх пропозиції звільнити Кличко з постади голови міської держадміністрації, підготовче засідання призначено на 31 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: