Прокуратура поновила розслідування нападу на журналістів на весіллі у сина Луценка

Читать на русском
Інцидент стався під час зйомок святкування весілля сина ексгенпрокурора Юрія Луценка. Провадження було передано ДБР.

7 жовтня прокуратура Київської області скасувала рішення про закриття кримінального провадження щодо нападу співробітників УДО на журналістів програми «Схеми». Інцидент стався під час зйомок святкування весілля сина ексгенпрокурора Юрія Луценка. Провадження було передано ДБР.

Про це йдеться на сайті ГПУ.

Луценко на вихід: як генпрокурор виконував обіцянки протягом каденціїУсе вказує на те, що з початком роботи нової Ради генпрокурора Луценка відправлять у відставку. Ми подивилися, що політику вдалося, а що не зовсім за час цієї каденції.

«Прокуратурою Київської області 7 жовтня 2019 року скасовано постанову слідчого прокуратури області від 08.05.2019 року про закриття кримінального провадження за фактом спричинення 15.09.2017 року тілесних ушкоджень журналістам на території одного із заміських комплексів працівниками Управління державної охорони за ч. 2 ст.345-1 КК України», – йдеться у повідомленні.

Крім того, там зазначено, що подальше досудове розслідування кримінального провадження будуть здійснювати «слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Києві».

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про закриття кримінального провадження.

Йдеться про інцидент, який стався у ніч на 16 вересня 2017 поруч із ресторанним комплексом в Козині, де святкували весілля сина генпрокурора Юрія Луценка.

Під час зйомок на в'їзді в комплекс представники УДО застосували фізичну силу до журналіста Михайла Ткача та оператора Бориса Троценка, щоб перешкодити зйомці виходу і виїзду президента (Петра Порошенка - ред.).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: