Нардеп Богомолець заявила, що йде у президенти

Читать на русском
Народний депутат України Ольга Богомолець заявила про свій намір балотуватися на посаду президента на виборах у березні 2019 року.

Народний депутат України Ольга Богомолець заявила про свій намір балотуватися на посаду президента на виборах у березні 2019 року.

Про це нардеп повідомила на своїй сторінці в соцмережі facebook 6 грудні, пише «Слово і Діло».

«Я йду у Президенти України, щоб стати гарантом справедливості для кожного українця», - написала вона.

Також напередодні в ефірі телеканалу NewsOne вона зазначила, що не відчуває, що справедливості, за яку люди боролися на Майдані, стало більше, а люди зараз не знають, за які гроші лікуватися і на що жити.

Канада відправить моніторингову місію на вибори. Все буде по-чесному?Канада вирішила наступного року відправити на вибори в Україну велику моніторингову місію. Про те, чи допоможе це зробити виборчий процес більш прозорим, поговорили з експертами.

«Люди підходять до мене і кажуть, що треба щось робити. Скільки можна змінювати одні політичні еліти на інші?... У нашому суспільстві завжди будуть ті, які йдуть вперед напролом. Ті, які виходили з дерев’яними щитами під кулі, і провокатори, які брешуть всім, що у нас нічого не вийде – це брехня. Не буває, щоб кожен був сам за себе. Земля повинна належати тим, хто на ній працює, а не тим, у кого є гроші. Не слухайте провокаторів, вони завжди будуть вам погрожувати. Хочу сказати, що я, Ольга Богомолець, стану для вас справжнім Президентом – не тільки гарантом Конституції, а гарантом справедливості. Я буду жити разом з вами, ходити з вами по одній землі, і єдине, що я хочу, – бачити посмішки на ваших обличчях, щоб ви одного разу сказали: «Як класно, що ми українці , яка у нас класна і могутня державу», – сказала Богомолець.

Депутат додала, що її рід протягом 600 років служив українському народові і що вона не хоче, щоб через 180 років українська земля належала не українцям.

Раніше повідомлялося, що за пост президента боротиметься також нардеп Олександр Шевченко.

Також відзначимо, всього в активі Богомолець за спостереженнями «Слова і Діла» 51 обіцянка, з яких вона 16 виконала, а 11 провалила. Рівень відповідальності - 31%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: