Раді не вистачило голосів, щоб зняти недоторканність із Колєснікова

Читать на русском
ВР відмовилася зняти депутатську недоторканність з народного депутата від парламентської фракції Опозиційного блоку Дмитра Колєснікова.

Верховна Рада України відмовилася зняти депутатську недоторканність з народного депутата від парламентської фракції «Опозиційного блоку» Дмитра Колєснікова.

Як пише «Слово і Діло», за зняття недоторканності з парламентаря проголосували 163 депутати за 226 необхідних.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що перебуваючи на посаді голови Агентства державного майна, народний депутат Дмитро Колєсніков сприяв незаконному відчуженню двох цехів оборонного підприємства, яке забезпечувало українську армію ракетами «Смерч» і «Град».

Нагадаємо, під час виступу в комітеті ВР Луценко заявив, що нардеп від «Опозиційного блоку» Дмитро Колєсніков підозрюється у зловживанні службовим становищем.

Також відзначимо, що 18 вересня Луценко вніс до парламенту подання на нардепів від «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва та Дмитра Колєснікова.

Сьогодні Верховна Рада провалила голосування за притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: