Рада відкликала депутатський законопроект про антикорупційні суди

Читать на русском
Верховна Рада відкликала законопроект номер 6011 про антикорупційні суди. За відповідне рішення проголосували 235 народних депутатів.

Верховна Рада відкликала законопроект №6011 про антикорупційні суди. За відповідне рішення проголосували 235 народних депутатів.

Про це інформує «Слово і Діло».

Як відомо, ще в лютому поточного року в парламенті зареєстрували законопроект №6011 «Про антикорупційні суди». Автори – нардеп від «Самопомочі», тепер уже екс-голова комітету з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв, заступниця голови парламенту Оксана Сироїд, член «Батьківщини» Іван Крулько, депутати від БПП Мустафа Найєм, Сергій Лещенко та Світлана Заліщук.

Світова практика створення антикорупційних судівНаразі Україна перебуває в очікуванні створення антикорупційного суду й посідає 131-ше місце в індексі сприйняття корупції разом із Непалом.
  Нагадаємо, президент Петро Порошенко минулого тижня заявив, що подасть до ВР свій законопроект про антикорупційні суди, якщо парламент відкличе зареєстровані законопроекти аналогічної тематики, які не підтримала Венеціанська комісія.

Раніше в опозиції розповіли, чого хоче Порошенко щодо законопроекту про антикорупційний суд.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: