Під Радою побили нардепа – відео

Читать на русском

Біля будівлі Верховної Ради України учасники протесту побили народного депутата від БПП Олега Барну.

Біля будівлі Верховної Ради України учасники протесту побили народного депутата від БПП Олега Барну.

Про це Барна повідомив в ефірі «Радіо Свобода», передає «Слово і Діло».

Барна-СаакашвіліРоман Кравець

На відео видно, що у нардепа під правим оком великий синець. «У АТО з сепаратистами було простіше. У всякому разі, бачили, хто ворог. Підступність, підлість, замовлення. Коли з натовпу 12 осіб або більше зі спини накидаються на одного - це не по-українськи. Я не впевнений, що ці знали про мене чи про мою позицію», - сказав політик.

На питання, чи підтримує він вимоги мітингувальників, Барна відповів позитивно, але за винятком ініціативи про перехід на пропорційну систему виборів.

Нагадаємо, в Києві під стінами Верховної Ради проходить акція протесту прихильників колишнього губернатора Одеської області, а нині лідера партії «Рух нових сил» Саакашвілі і ряду інших опозиційних політиків. Організатори та учасники заходу вимагають від парламенту скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство, зробивши партійні списки відкритими, а також створити антикорупційний суд.

В результаті зіткнень під будівлею Верховної Ради України 17 жовтня постраждали троє цивільних і один поліцейський, прізвище якого стало відомо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: