Левченко розповів, навіщо запалив димову шашку

Читать на русском
Позафракційний нардеп Юрій Левченко заявив, що підпалив димову шашку в залі парламенту, бо не знайшов іншої можливості виконати присягу народного депутата.

Позафракційний нардеп Юрій Левченко заявив, що запалив димову шашку в залі парламенту, тому що не знайшов іншої можливості виконати присягу народного депутата.

Про це він сказав в кулуарах ВР, повідомляє «Слово і Діло».

«Димову шашку запалив безпосередньо я, тому що я не бачив іншої для мене можливості виконати присягу народного депутата України, яку я давав три роки тому, й зупинити це. Тому єдина можливість, яка в мене була, – це використати шашку. Але їм навіть це не завадило. Настільки їм самозбагачення важливе, що вони були готові», – сказав Левченко.

Нардеп зазначив, що зазвичай усіх евакуюють із зали через задимлення, але не цього разу.

«Зазвичай ВР виводиться в цей момент, як було позавчора, коли було маленьке замикання в ложі преси й усіх евакуювали на півгодини. А тут настільки вони були заряджені на це все, що навіть це їх не злякало, й вони далі голосували за ці антинародні речі», – сказав нардеп.

Він додав, що не кидав димову шашку: «Я її не кидав. Я її запалив і поклав на підлогу, щоб нікому в голову не влучити. Хоча, можливо, було кому кинути».

Нагадаємо, 6 жовтня Рада визнала Росію агресором.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: