Справа Саакашвілі: Наливайченка викликали на допит до СБУ

Читать на русском

Лідер партії Справедливість, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що розцінює виклик на допит до СБУ в справі про прорив кордону як політичну розправу.

Екс-голова СБУ, лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко заявив про те, що його викликали на допит.

Повістку він продемонстрував під час прес-конференції в УНІАН, передає «Слово і Діло».

«Турне» Україною: що може звести нанівець усі зусилля СаакашвіліПеретнувши кордон України, Саакашвілі надовго не затримався у Львові. Чернівці, а наразі й Івано-Франківськ – не останні пункти зупинки гастролей грузинського політика. Та чи знайде підтримку його турне серед населення?

«Це реакція на мою підтримку Міхеіла Саакашвілі та активістів у боротьбі за свої права, – заявив він. – Політичні переслідування тих, хто виступає проти несправедливості й корупції у владі, набирають обертів: Міхеіл Саакашвілі, Давид Сакварелідзе, Валентин Наливайченко. Красти, брехати, залякувати – те, чим сьогодні займається влада в Україні».

«Ми з Міхеілом Саакашвілі представляємо різні політичні рухи, але ми поділяємо принципи свободи. Знаю, що не маючи нічого проти Наливайченка, режим продовжує фабрикувати справу», – додав політик.

При цьому він зазначив, що не виключає оголошення йому підозри та арешту за сфальсифікованими, цинічними, брудними й брехливими звинуваченнями.

До того ж він оприлюднив документ, який свідчить, що СБУ звернулася в його справі до ФСБ РФ.

Він додав, що проти нього Слідчий комітет РФ відкрив уже 4 кримінальних справи.

Нагадаємо, сьогодні Міхеіл Саакашвілі виступав під Адміністрацією президента.

Саакашвілі вимагав показати документи, на підставі яких його позбавили громадянства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: