У Мінсоцполітики розповіли, що потрібно для впровадження накопичувальної пенсійної системи

Читать на русском
Робоча група Міністерства соціальної політики розробить окремий законопроект про впровадження накопичувальної пенсійної системи.

Робоча група Міністерства соціальної політики розробить окремий законопроект про впровадження накопичувальної пенсійної системи.

Про це на брифінгу у вівторок, 1 серпня, сказав заступник міністра соціальної політики Микола Шамбір, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Для запровадження накопичувальної системи необхідно вирішити низку питань, і ми не стоїмо на місці – створена робоча група щодо впровадження накопичувальної системи. Ця робоча група виписала перелік тих питань, які необхідно вирішити для впровадження накопичувальної системи», – заявив він.

У країнах Євросоюзу демографічна криза – дослідженняНаселення країн-членів ЄС в середньому старше жителів інших континентів, показали результати соціологічного дослідження.

Заступник міністра зазначив, що після формування переліку проблем вестимуть роботу з пошуку їх вирішення.

«Ми ці питання будемо врегульовувати, й відповідно до цього буде підготовлений законопроект, що міститиме вирішення всіх цих питань: хто платить внески, який розмір цих внесків, хто оперує цими коштами, хто вкладає, відповідає, яка система гарантування», – сказав Шамбір.

Раніше в Мінсоцполітики повідомили, коли українцям чекати середню зарплату в 11 тисяч гривень.

Також повідомлялося, що Італія надасть практичну підтримку в реалізації реформ України у фінансовій сфері, а також у пенсійній реформі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: