Ярош назвав компанії, котрі допомагають бійцям в зоні АТО

Читать на русском
Ярош зазначив, що без цих компаній, які активно допомагають українським бійцям в зоні АТО, наша країна не змогла б вести війну з РФ.
Дмитро Ярош

Народний депутат Дмитро Ярош, один із засновників українського військового добровольчого руху, повідомив про важкі часи української армії влітку 2014 року, відразу після анексії Криму та вторгнення Росії на Донбас.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на газету «День».

На думку Яроша, українські воїни в 2014 році могли чинити опір агресору тільки завдяки потужній моральні та матеріальній підтримці всього українського суспільства, окремих громадян і бізнесменів.

Стрілянина в таксиста: охоронець Яроша заарештований на два місяціОхоронець народного депутата Дмитра Яроша, який підозрюється в вогнепальному пораненні таксиста, заарештований терміном на 60 днів без права звільнення під заставу.

«Допомагали і прості громадяни, і люди, які у нас володіють компаніями і важелями впливу на економічну і фінансову ситуацію. Крім великої допомоги сформованих волонтерських організацій, таких як «Донбас SOS», підтримували «Епіцентр», мережа супермаркетів «АТБ», особисто її співвласник Геннадій Буткевич», - розповів Ярош.

«Завдяки «АТБ» у нас є можливість одягати, годувати, забезпечувати проживанням наших хлопців з батальйонів і т.д. Допомога не припиняється буквально з перших днів війни, з Майдану», - додав нардеп.

Також Ярош зазначив, що без цих компаній, які активно допомагають українським бійцям в зоні АТО, наша країна не змогла б вести війну з РФ.

Нагадаємо, що 15 травня п'яний охоронець Яроша стріляв в таксиста.

А 5 травня 2016 року Ярош пообіцяв внести до Верховної Ради законопроект про референдум, який забезпечить механізм контролю за чиновниками, але не зміг виконати своєї обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: