Рік на чолі Луганської обласної адміністрації: як виконує обіцянки Гарбуз

Читать на русском

Сьогодні виповнюється рік, як Юрій Гарбуз знаходиться на посту керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Всього за цей термін губернатор встиг дати 18 обіцянок, причому 14 з них все ще перебувають в процесі виконання.

Зауважимо, що при складанні інфографіки «Слово і Діло» керувалося обіцянками, які Юрій Гарбуз дав вже після вступу на посаду, а не їх загальною кількістю разом з його попередніми обіцянками в якості народного депутата.

Поки губернатор Луганської області не може похвалитися великими успіхами на ниві виконання обіцянок: при даних 18 обіцянках він встиг виконати тільки 3, а ще одне – провалив, що і визначило передостаннє місце Гарбуза в рейтингу відповідальності голів ОДА.

Велика частина обіцянок керівника Луганської ВГА стосувалася питань охорони здоров'я – за рік Гарбуз дав 5 обіцянок по цій темі. Порівну розподілилися його обіцянки в сферах інфраструктури, національної безпеки, освіти та соціальній сфері – в кожній з цих категорій губернатор дав по 3 обіцянки.

Серед найважливіших виконаних політиком обіцянок потрібно зазначити відкриття нового відділення Луганської обласної лікарні та введення в експлуатацію моста через Сіверський Донець між Сєвєродонецьком і Лисичанськом.

Що стосується не стриманих обіцянок Гарбуза, то 28 вересня 2016 року він обіцяв надати 150 квартир переселенцям з окупованих територій до кінця року, проте не вклався в терміни: хоча будівництво будинків в Рубіжному і Сєвєродонецьку ведеться, воно буде завершене тільки в травні-червні поточного року.

З числа обіцянок губернатора, які все ще знаходяться в процесі виконання, наші аналітики виділили обіцянку створити на території Луганської області центр екстреної медичної допомоги в 2017 році і розвивати навчальну базу Міловської школи-гімназії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: