Міноборони має намір побудувати на Миколаївщині військове табірне містечко

Читать на русском
У Міністерстві оборони України розповіли, скільки коштів виділять на будівництво військового містечка в Миколаївській області.

Міністерство оборони України готове витратити 353 мільйони гривень на будівництво військового табірного містечка в Миколаївській області.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони Максим Праута, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«З метою створення належних умов для розміщення та проведення бойового навчання особового складу Збройних Сил України в 235-му міжвідомчому центрі підготовки підрозділів на полігоні Широкий Лан Міністерством оборони та Генеральним штабом Збройних Сил України прийнято рішення побудувати в селі Михайлівка Миколаївської області нове сучасне табірне містечко» , – сказав він.

У складі містечка 11 казарм, їдальня, банно-пральний комплекс та інші об'єкти інфраструктури.

Вартість будівництва 353 мільйони гривень.

У відомстві зазначили, що ці кошти в повному обсязі передбачені планом міністерства з будівництва та реконструкції військових об'єктів на 2017 рік.

Планується, що роботи з будівництва містечка будуть в цілому завершені до кінця цього року.

Нагадаємо, 30 березня міністр оборони Степан Полторак повідомив, що має намір побудувати у 2017 році три комплексні військові містечка.

Слід також зазначити, що згідно з моніторингом «Слово і Діло», Полторак дав 57 обіцянок, із них 35 виконав, а 10 – провалив. Рівень його відповідальності – 61%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: