Бойовики на Донбасі не вщухають: поранені два бійці ВСУ

Читать на русском
На Донбасі зафіксовані чергові порушення російсько-терористичними підрозділами режиму Тиші, з початку доби вони здійснили 23 обстріли позицій АТО.

На Донбасі зафіксовані чергові порушення російсько-терористичними підрозділами режиму «Тиші», з початку доби вони здійснили 23 обстріли позицій АТО.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».   «Поблизу Маріуполя, з озброєння БМП і БТР, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по наших позиціях в районі Водяного. З гранатометів, зенітних установок ЗУ-23-2 та кулеметів великого калібру ворог обстрілював наших воїнів під Мар'їнкою. По позиціях поруч з Новотроїцьким противник вів вогонь з гранатометів, а з великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Чермалик та Красногоровки. Зі стрілецької зброї вів вогонь по захисникам Широкиного. У районах населених пунктів Новотроїцького, Водяного і Красногорівки.

Водночас «на Донецькому напрямку, по позиціях поруч населеного пункту Дослідне, противник застосував міномети калібру 120 мм і 82мм, озброєння БМП і гранатомети».

Карта АТО: ситуація на сході України на 11 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 11 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«У районі Авдіївки, позиції наших військ накривав вогнем 82-міліметрових мінометів, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Застосування противником мінометів калібру 82мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів зафіксовані по опорних пунктах поблизу населеного пункту Піски. З гранатометів різних систем і стрілецької зброї противник вів вогонь по нашим захисникам в районі Зайцевого», - повідомив штаб.

Повідомляється, що на Луганському напрямку, міномети калібру 120 мм бойовики застосували по позиціях поруч населеного пункту Кримське, а з гранатометів обстріляли позиції неподалік Катеринівки.

Як повідомлялося, в зоні АТО офіцер вистрілив в п'яного військового. Також Міноборони ініціює введення нових військових звань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: