Гройсман повідомив, коли почнуть ремонт доріг в Україні

Читать на русском
Глава уряду зазначив, що ремонт доріг є сьогодні великим викликом для Укравтодору і для місцевої влади і закликав зосередитися саме на якості виконання ремонту.

Повноцінний ремонт доріг в Україні розпочнеться 1 квітня. Гроші уряд має.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час робочої поїздки в Житомирську область, передає «Слово і Діло».

«З 1 квітня можемо повноцінно починати ремонтувати українські дороги. Що стосується фінансування, то у нас вже є 15 мільярдів, які ми направляємо на дороги в цьому році», - сказав прем'єр.

У той же час, Гройсман зазначив, що нинішнім станом доріг абсолютно не задоволений, але визнає, що за рік навести порядок в цій сфері не вдасться. Часу треба більше.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що у 2017 році буде побудовано понад 2 тисячі кілометрів дорігСказано 10 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Глава уряду зазначив, що ремонт доріг є сьогодні великим викликом для «Укравтодору» і для місцевої влади і закликав зосередитися саме на якості виконання ремонту.

За його словами, зараз Міністерство фінансів працює разом з Національним банком над тим, щоб вийти на певний механізм виділення цих коштів.

«Що стосується фінансування, то наше завдання протягом 2017 року виділити всі ці кошти», - сказав Гройсман.

Раніше, Гройсман запевняв, що дорожній фонд буде запущений з 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: