В Україні запрацюють 20 мобільних сервісних центрів МВС

Читать на русском
У сервісних центрах МВС можна буде перереєструвати транспортні засоби та отримати водійські посвідчення.

В Україні почнуть роботу мобільні сервісні центри МВС, в яких можна буде перереєструвати транспортні засоби та отримати водійські посвідчення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає «Слово і Діло».

Триріччя Авакова на посаді голови МВС: топ обіцянок міністра«Слово і Діло» підготувало інфографіку до триріччя Арсена Авакова на посаді голови Міністерства внутрішніх справ України.

Мобільний центр являє собою сучасний автомобіль, який буде виїжджати за заявками місцевої влади. В кожному з них будуть 2 адміністратори та експерт, який оглядатиме й проводитиме експертизу автомобілів.

«На базі мобільних сервісних центрів ми будемо надавати переважно всі послуги, які надаються в стаціонарних сервісних центрах, а саме – реєстрація-перереєстрація транспортних засобів, видача та прийом заявки на довідки про відсутність судимості, а також заміна та видача водійських посвідчень. Єдине, чого не буде в мобільних сервісних центрах на початку, – це екзаменування, складання іспитів», – пояснив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Зараз є 20 сучасних мобільних центрів і ще один – іншої моделі. Приблизна вартість одного автомобіля – до мільйона гривень. У майбутньому планується покрити ними всі регіони України.

Щодо стаціонарних сервісних центрів, то до кінця року планується відкрити ще 50 центрів нового зразка.

Раніше в Мін'юсті запропонували позбавляти водійських прав через борги.

Нагадаємо, МВС розроблятиме законопроекти щодо блокування сайтів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: