У США прокоментували арешт Насірова та роботу НАБУ

Читать на русском
Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн схвалив арешт екс-глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн схвалив арешт екс-глави ДФС України Романа Насірова та назвав рішення позитивним антикорупційного кроком.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на РІА Новини України.

«Арешт за звинуваченням в розкраданні Романа Насірова, головного податківця України та директора державної фіскальної служби - це позитивний крок вперед для уряду України в боротьбі з корупцією», - заявив Маккейн.

На його думку, арешт Насірова - приклад успішної роботи антикорупційного бюро України.

«Стабільність і успіх України в довготривалій перспективі залежить від її прихильності реформам, в тому числі зміцнення верховенства права та боротьби з корупцією. Я схвалюю прогрес уряду України та закликаю його продовжувати антикорупційні зусилля», - сказав сенатор.

Як виконував обіцянки голова ДФС Насіров – результати дослідження«Слово і Діло» зробило інфографіку щодо відповідальності голови Держфіскальної служби Романа Насірова за свої обіцянки.

Романа Насірова затримали за підозрою в участі в «газових схемах Онищенко», збиток від яких становить 2 мільярди гривень.

7 березня Солом'янський районний суд Києва заарештував на два місяці відстороненого від посади голови державної фіскальної служби України Насірова. Він може бути відпущений під заставу в розмірі 100 мільйонів гривень. Прокуратура оскаржуватиме суму застави.

Результати моніторингу за більш ніж два роки Насірова на посаді в матеріалі «Слова і Діла» Як виконував обіцянки голова ДФС Насиров - результати дослідження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: