У Відні затримали ще одну особу у справі Фірташа

Читать на русском
Віденська поліція затримала ще одну особу, яка є фігурантом справи, відкритої щодо українського олігарха Дмитра Фірташа в Іспанії.
Дмитро Фірташ

Віденська поліція затримала ще одну особу, яка є фігурантом справи, відкритої щодо українського олігарха Дмитра Фірташа в Іспанії.

Про це повідомляє DW, пише «Слово і Діло».

Речниця прокуратури в коментарі виданню зазначила, що йдеться саме про відкриту Іспанією справу, яка стосується підозр Фірташа у відмиванні грошей. Правоохоронці наразі не можуть назвати прізвище затриманого, проте не спростовують повідомлення місцевого видання News, яке написало про «українсько-сирійського бізнесмена, який мешкає у Відні».

Суд дозволив екстрадувати Фірташа до СШААвстрійський суд дав добро на екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа до Сполучених Штатів Америки.

За даними DW, йдеться про колишнього радника президента Віктора Ющенка, Ареса Юсефа, центральний офіс компанії якого розташований в австрійській столиці.

Юсеф, начебто розпоряджався потоками грошей, що надходили йому від Фірташа. Бізнесмен сирійського походження багато років вів справи в Україні, враховуючи нафтогазову сферу.

Нагадаємо, Віденський суд ухвалив рішення не затримувати українського бізнесмена Дмитра Фірташа під вартою. Раніше земельний суд Відня, розглянувши запит Іспанії про екстрадицію олігарха, прийняв рішення звільнити його без внесення додаткової застави.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: