Синоптики розповіли, коли в Україні очікувати потепління

Читать на русском
На вихідних температура повітря в Україні підніметься вище нуля градусів. Однак сьогодні, 18 січня, українцям варто бути готовими до морозу в межах 7-12 градусів.

Найближчої суботи температура повітря в Україні підніметься вище нуля градусів. Однак сьогодні, 18 січня, українцям варто бути готовими до морозу в межах 7-12 градусів.

Такий прогноз у Facebook зробила синоптик Наталка Діденко, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні – Святвечір, Голодна Кутя. Хто йде святити воду сьогодні ввечері, одягайтеся тепліше. Бо вдень ніби попускає, десь і сонце допомагає, проте надвечір температура повітря знизиться до -7... -12 градусів», – попередила синоптик.

Вночі температура ще більше знизиться й сягатиме 8-15 градусів нижче нуля. Завтра, 19 січня, на території України очікуються морози в межах 2-7 градусів, а в Харківській, Сумській та Луганській області – до -10. В Києві 19 січня очікується 4 градуси морозу, а вранці можливий туман. Опадів цього дня не буде, оскільки над країною пануватиме антициклон.

Однак, за словами Діденко, вже найближчими днями на українців чекає цікава зміна погоди. Так, у суботу, 21 січня, варто чекати потепління до «плюсів», а також мокрого снігу з вітром.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: