Меркель і Олланд обговорили з Путіним реалізацію Мінських угод

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін під час сьогоднішньої телефонної розмови з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом обговорив хід виконання мінських угод та ситуацію в Донбасі.

Президент РФ Володимир Путін провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Федеративної Республіки Німеччина Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом.

Про це повідомляє прес-служба Кремля, передає «Слово і Діло».

Голова ОБСЄ назвав головну проблему конфлікту на ДонбасіОчільник ОБСЄ Себастьян Курц вважає, що відсутність довіри – головна проблема конфлікту на сході України.

Як відзначили в прес-службі Кремля, обговорювався хід реалізації Мінських домовленостей, у тому числі з урахуванням підсумків саміту в «нормандському форматі» в Берліні 19 жовтня 2016 р.

Виражене невдоволення ситуацією в контексті врегулювання українського кризи. Констатовано, зокрема, загострення обстановки вздовж лінії зіткнення на Донбасі, а також недостатня результативність роботи Контактної групи», - йдеться в повідомленні.

Раніше Заступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв заявляв, що незважаючи на опір з боку РФ, на даний момент йде активна робота над створенням «дорожньої карти» Мінських домовленостей і базовий проект вже існує.

Нагадаємо, США знову звинуватили Росію у порушенні Мінських угод.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: