НКРЕКП запровадила штрафи за неякісне електропостачання

Читать на русском
Якщо оператор розподільних мереж не дотримується затверджених стандартів з електропостачання, то споживач може отримати до 200 грн, а з 1 січня 2018 року – до 400 грн за кожне порушення.
Голова НКРЕКП Дмитро Вовк

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, запровадила штрафи за неякісні послуги електропостачання.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише голова НКРЕКП Дмитро Вовк, передає «Слово і Діло».

«Штрафи за неякісні послуги електропостачання набули чинності. Таким чином, у разі недотримання затверджених стандартів споживач може отримати від 50 до 200 гривень, а з 1 січня 2018 року – від 100 до 400 гривень за кожне порушення», – пише він.

У Кіровоградській області з'явилася нова сонячна електростанціяУправлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції в Кіровоградській області прийнята в експлуатацію фотогальванічна електростанція.

Нагадаємо, що українці зможуть отримувати компенсацію за неякісні послуги з електропостачання, що зафіксовано порядком забезпечення стандартів якості послуг з електропостачання НКРЕКП від 18 жовтня №1841.

Як повідомлялося раніше, з 1 січня НКРЕКП ухвалила рішення знизити оптово-ринкову ціну електроенергії на 10%, а з 1 квітня – ще на 5,8%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: