Бойовикам ЛДНР заборонили виїжджати в Росію – ГУР

Читать на русском
Російське окупаційне командування намагається знизити рівень неукомплектованості особовим складом і попередження випадків дезертирства.

Військовослужбовцям 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ПО (Ростов-на-Дону) ВС РФ, встановили тимчасову заборону на виїзд з території окупованого Донбасу до Росії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«Введена заборона на виїзд військовослужбовців 1 і 2 АК ВС РФ з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей до Росії», – йдеться в повідомленні.

У ГУР вважають, що таким чином російське окупаційне командування намагається знизити рівень неукомплектованості особовим складом і попередження випадків дезертирства в з'єднаннях і частинах 1 і 2 АК ВС РФ.

З кінця грудня 2016 ФСБ РФ активізувала вербувальну діяльність серед студентів вищих навчальних закладів України та РФ, які мають родичів на непідконтрольних України територіях і з різною періодичністю їх відвідують.

«... Встановлено, що більшість військовослужбовців-контрактників з числа місцевого населення не хочуть продовжувати контракти, а російські військовослужбовці характеризуються низькими морально-психологічними якостями», – інформує ГУР.

Нагадаємо, що в Україні засуджений 31 російський військовослужбовець.

Раніше повідомлялося, що в Україні розроблено і запроваджено план заходів щодо реалізації концепції інтегрованого управління кордонами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: