Климпуш-Цинцадзе назвала реальністю безвізовий режим з ЄС у 2017 році

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе прокоментувала можливість безвізового режиму з ЄС у 2017 році.
Іванна Климпуш-Цинцадзе

Безвізовий режим між Україною та Європейським Союзом у 2017 році – реальність.

Про це в інтерв'ю «5 каналу» заявила віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє «Слово і Діло».

Іванна Климпуш-ЦинцадзеНародний депутат України
Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна зовсім скоро отримає безвізовий режим з ЄССказано 9 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

За її словами, Україна виконала всі 144 пункти зобов'язань для отримання безвізового режиму з ЄС. Тепер слово за Європейським парламентом, в якого просто не залишилося аргументів для відмови.

«Я переконана, що безвізовий режим з Європейським союзом для українців буде, оскільки ми зі свого боку всі ті 144 пункти плану дій щодо візової лібералізації таки реалізували, як би складно деякі з них не давалися. Починаючи, наприклад, від поправок до Трудового кодексу щодо забезпечення прав людини. Як вони тяжко давалися в парламенті. Чи питання запровадження електронних декларацій, наскільки воно зустрічало спротив», – зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Нагадаємо, 9 грудня 2016 року Іванна Климпуш-Цинцадзе пообіцяла, що безвізовий режим з Європейським Союзом буде зовсім скоро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: