Поблизу Світлодарська бойовики обстріляли групу з евакуації загиблих

Читать на русском
В зоні проведення АТО на Светлодарскій дузі бойовики в порушення домовленостей щодо режиму повного припинення вогню, обстріляли групу гуманітарного проекту ВСУ Евакуація-200.

На Світлодарській дузі російсько-окупаційні війська порушили домовленість з евакуації загиблих, обстрілявши гуманітарну групу, яка мала намір евакуювати тіло загиблого бойовика.

Про це повідомляє прес-центр АТО, передає «Слово і Діло».

«На нас вийшли представники військового підрозділу, який знаходиться безпосередньо на лінії зіткнення. Повідомили нас, що в певному місці може знаходиться тіло загиблого військовослужбовця протилежного боку. Сьогодні я очолював групу, яка виходила в так звану нейтральну зону, щоб забрати загиблого військовослужбовця і найближчим часом передати протилежній стороні. Але, на жаль, нас обстріляли. Протягом 40 хвилин довелося вибиратися з того місця, стріляли прицільно, але не влучили», - заявив координатор групи евакуації Михайло Котелевський.

Під час обстрілу окупанти використовували кулемети і стрілецьку зброю.

Світлодарська дуга. «Евакуація-200». Бойовики не дотримуються жодних домовленостейВійськове телебачення України

Нагадаємо, 23 грудня в зоні проведення антитерористичної організації бойовики самопроголошених республік 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, в тому числі двічі – по населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: