Тому що послідовний: як Ляшко не виконує власні публічні обіцянки – відео

Читать на русском
Як лідер парламентської фракції Радикальної партії Олег Ляшко не виконує власні публічні обіцянки.
Олег Ляшко

Днями на кількох інформаційних телеканалах була запущена реклама «Радикальної партії Ляшка». В ролику стверджується, що політична сила «і словом, і ділом» виконує свої обіцянки. На жаль, все зовсім не так – даючи публічні обіцянки, лідер РПЛ Олег Ляшко тієї ж миті забуває про сказане.

«Слово і Діло» зробило відеоогляд обіцянок політика, на яких він пропіарився, а потім із тріском їх провалив.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко запевнив, що здасть свій диппаспорт до МЗССказано 16 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

16 листопада 2016 року розмахуючи з трибуни Верховної Ради власним дипломатичним паспортом, Ляшко обіцяв здати його до Міністерства закордонних справ, де він і має зберігатися згідно з указом Президента України «Про дипломатичний та службовий паспорти України» від 12 травня 2015 року. 24 листопада на запит «Слова і Діла» в МЗС відповіли, що лідер РПЛ так і не здав свій диппаспорт.

Ляшко: и словом, и деломSlovoiDilo

Також Ляшко обіцяв домогтися створення тимчасової слідчої комісії з розслідування офшорів Президента України Петра Порошенка. Але в результаті голосування за відповідний проект постанови 1 червня створення ТСК підтримали лише 108 народних депутатів. Таким чином, нардеп не дотримав свого слова.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що «радикальна» фракція ініціює відставку ГройсманаСказано 5 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Ще раніше, а саме 5 листопада 2015 року, Ляшко перед камерами оголосив, що його фракція ініціює відставку Володимира Гройсмана, який на той момент обіймав посаду голови Верховної Ради. Через 5 місяців із дня фіксації обіцянки проект постанови про звільнення Гройсмана так і не був зареєстрований.

Черговою популістською обіцянкою Ляшко відзначився 3 квітня 2015 року, коли заявив, що ініціює постанову про зменшення тарифів на комунальні послуги до економічно обґрунтованого рівня. Але знову забув про сказане й жодних постанов до парламенту не вносив.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що «Радикальна партія» не підтримає Держбюджет-2016Сказано 17 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Рік тому, 17 грудня 2015 року, напередодні Нового року й традиційного розгляду Держбюджету «під ялинку», лідер «радикалів» зазначив, що його політсила не підтримає в чинній редакції проект Державного бюджету на 2016 рік. Щоправда, вже через 8 днів 11 «радикалів» проголосували за Держбюджет-2016.

4 лютого 2016 року Ляшко пообіцяв, що 5 лютого з трибуни парламенту закликатиме голову парламенту Володимира Гройсмана винести на розгляд ВРУ питання про зняття депутатської недоторканності. Але наступного ранку нічого подібного з вуст головного «радикала» не прозвучало.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв, що обов'язково внесе в декларацію інформацію про оренду свого Cadillac EscaladeСказано 20 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Черговим піаром стали ще дві обіцянки Ляшка. 20 грудня 2015 року Ляшко пообіцяв внести до декларації інформацію про оренду свого Cadillac Escalade, чого так і не зробив, а також «лягти кістьми», але звільнити голову Національного банку України Валерію Гонтареву, яка й досі обіймає цю посаду.

З повним переліком невиконаних обіцянок Ляшка за всю його тривалу політичну кар'єру можна ознайомитися в його персональному профілі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: