Обіцянки мерів заходу України: чого очікувати до кінця 2016 року

Читать на русском

«Слово і Діло» вирішило підготувати низку інфографік про обіцянки мерів міст, які вони мають виконати до кінця 2016 року. В цій статті розглянемо обіцянки міських голів Луцька, Івано-Франківська, Львова, Тернополя та Чернівців.

Найбільше обіцянок, які потрібно виконати до кінця 2016 року, дав львівський мер Андрій Садовий – 7. Так, за трохи більш ніж два місяці йому потрібно виконати наступне: відновити дитсадок на вулиці Зубрівській, зробити капремонт низки вулиць, відкрити трамвайну колію на Сихів, закупити новий громадський транспорт, встановити сучасне комп'ютерне обладнання у всіх школах, провести ремонт площі Івана Франка, завершити зведення будинку для учасників АТО та забезпечити житлом 53 сім'ї військовослужбовців.

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків пообіцяв утеплити центральну міську клінічну лікарню у 2016 роціСказано 15 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Наступним за кількістю обіцянок є мер Івано-Франківська Руслан Марцінків з чотирма зобов'язаннями. До кінця року він пообіцяв відремонтувати вулицю Княгинин, розширити парк КП «Електроавтотранс», утеплити центральну міську клінічну лікарню та створити 13 Wi-Fi зон із вільним доступом до Інтернету. Трохи менше обіцянок, а саме три, дав луцький міський голова Микола Романюк. Він зобов'язався відреставрувати вулицю Лесі Українки, створити 200 додаткових місць у дитсадках і відремонтувати ще один поверх приміщення жіночої консультації.

Своєю чергою, мери Тернополя та Чернівців Сергій Надал та Олексій Каспрук дали по дві обіцянки. Перший має збудувати станцію зі знезалізнення води, а також збільшити й облаштувати територію «Парку Здоров'я», другий – здати в експлуатацію три дитсадки та співфінансувати ремонти фасадів у історичній частині міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: