Обіцянки мерів південних міст України: чого очікувати мешканцям до кінця 2016 року

Читать на русском

Наближається перша річниця з дня місцевих виборів-2015 в Україні. «Слово і Діло» вирішило підготувати низку інфографік про обіцянки мерів міст, які вони зобов'язалися виконати до кінця 2016 року. Сьогодні розглянемо обіцянки міських голів Одеси, Миколаєва, Херсона, Кропивницького та Запоріжжя.

Так, найбільша кількість обіцянок, строк виконання яких спливає цьогоріч, зафіксована у мера Запоріжжя Володимира Буряка. Так, до кінця 2016 року він зобов'язався відкрити дитячий садок, створити 69 груп у дитсадках і яслах, провести капремонт дороги до аеропорту і провести там же поточний ремонт пасажирського терміналу та злітно-посадкової смуги.

Також дві обіцянки до кінця року зобов'язався виконати мер Кропивницького Андрій Райкович – зокрема, закупити 20 тролейбусів і створити сучасний гемодіалізний центр. Міські голови Одеси, Миколаєва і Херсона – Геннадій Труханов, Олександр Сєнкевич і Володимир Миколаєнко відповідно – дали по одній обіцянці. Труханов пообіцяв добудувати ЖК «Новий Маяк», Сєнкевич – запустити всі ліфти, які не працювали 10 років, а Миколаєнко – відновити міський пляж.

Нагадаємо, раніше ми вже публікували інфографіку по обіцянкам мера Києва Віталія Кличка, які він зобов'язався виконати до кінця року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: